13 këmbësor humben jetën në trafik në vitin 2019 

13 këmbësor humben jetën në trafik në vitin 2019 

Policia e Kosovës dhe Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, lansuan fushatën “Të gjithë jemi këmbësorë”, e cila ka për qellim vetëdijesimin e këmbësoreve dhe shofereve në parandalimin e aksidenteve të cilat jo rrallë herë po përfundojnë me fatalitet!/21Media