Veshjet interesante dhe të çuditshme të 17 misseve

Veshjet interesante dhe të çuditshme të 17 misseve

Prezantimi i kostumeve kombëtare, si pjesë e konkursit Miss Universe, është si zakon i kësaj ngjarjeje.

Nga krijesat mitike e deri te natyra, çdo vit secili vend zgjedh, krijon dhe paraqet kostumin e tij dhe rezultatet janë “festë” për sytë.

Më poshtë ju sjellim një galeri fustanesh, të marra nga bright side, që nuk janë vetëm spektakolare, por edhe kanë kombinuar kulturën moderne me folklorin dhe traditën, në një ndërthurje magjike./21Media

1. Miss Japonia

2. Miss Kanada

3. Miss Tajlanda

4. Miss Brazili

5. Miss Bahamet

6. Miss Porto Riko

7. Miss Peruja

8. Miss Nepali

9. Miss SHBA-ja

10. Miss Salvadori

11. Miss Portugalia

12. Miss Kosta Rika

13. Miss Laos

14. Miss Malajzia

15. Miss Ekuadori

16. Miss Rusia

17. Miss Vietnami