Ekipi në stërvitje e sotëme I kompletuar.-IPKO Superliga përmbyll xhiron e nëntë

Ekipi në stërvitje e sotëme I kompletuar.-IPKO Superliga përmbyll xhiron e nëntë

Line :  Në prag të ndeshjeve Kosovë – Gjilbraltar dhe Kosovë -Mali I Zi, Kombëtarja jonë vazhdon fazën përgatitore. Ekipi është kompletuar, në stërvitje, të gjithë futbollistët në  të cilët  llogarit  përzgjedhësi Shallandë . /21Media