Përgatitjet e përfaqësueseve në futboll

Përgatitjet e përfaqësueseve në futboll

Këtë javë Kosova në futboll  do të zhvilloj ndeshje kualifikuese në grupmosha dhe konkurrenca të ndryshme.
Përfaqësuesja A dhe U 21  janë  grumbulluar  në prag të ndeshjeve kualifikuese . Ndërsa nesër përfaqësuesja e femrave  përballet me Slloveninë./21Media