Superliga e Kosovës në futboll, xhiro e 18-të

Superliga e Kosovës në futboll, xhiro e 18-të

Me ndeshjen e nesërme Besa – Gjilani, fillon xhiro e 18-të, e Superligës së Kosovës në futboll. Takimet tjera në program janë të dielën dhe të hënën, Kryendeshja zhvillohet në kryeqytet, përballen Prishtina dhe Ballkani.(E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media