UEFA merr vendimet për garat në nivel klubesh e kombëtaresh

UEFA merr vendimet për garat në nivel klubesh e kombëtaresh

Komiteti Ekzekutiv i Konfederatës evropiane të futbollit, UEFA-s, në mbledhjën e vet të sotme ka marrë vendimet definitive për garat e klubeve dhe të kombëtareve në nivel continental. Data dhe detajet tjera të këtyre vendimeve do t’ i kuptoni në kronikën në vijim(E pergaditi-Bajram SHALA)./21Media