Gjithkush bën gabime

Gjithkush bën gabime

Edhe ekspertët kohë pas kohe bëjnë gabime. Dhe disa dështime janë aq të dukshme, sa ne duam të bërtasim, “Si është e mundur kjo?”.

Me fotografitë që do të shihni më poshtë do të qeshni me disa nga ndërtimet dhe dështimet epike arkitekturore.

Ka edhe një bonus në fund, mos e humbisni atë./21Media

Bonus: Shkalla “më e sigurt”.