Kjo garë është një test i aftësive të tyre zvarritëse

Kjo garë është një test i aftësive të tyre zvarritëse

25 foshnje morën pjesë në kampionatin e 20 të përvjetshëm në Lituani për bebet, në kryeqytetin Vilnius. Kjo garë është një test i aftësive të tyre zvarritëse.

Të gjithë bebet të moshës nga shtatë muajsh deri në një vjeç, ecinn gjunjazi në një tapet, pesë metra të gjatë, me prindërit që i prisnin dhe thërrisnin nga vija e finishit.

Madje prindërit përdornin disa mënyra për nxitjen e shpejtësis së tyre, duke mbajtur në duar  biskota, telefona celularë e shumë gjëra tjera.

Fituesi i garës së këtij viti, ishte Ignas Dovidaitis, që do ta festojë ditëlindjen e tij të parë, pas dy javësh. /21Media