Mohojnë se ka pasur sulm fizik, pohojnë se gjithçka është e dokumentueshme

Mohojnë se ka pasur sulm fizik, pohojnë se gjithçka është e dokumentueshme

Ndwrkohw Arben Gashi dhe Kujtim Shala kanw mbajtur edhe njw konferencw lidhur me rastin qw ndodhi sot nw komisionin parlamentar pwr punw tw jashtme dhe do tw ndjekim nw vazhdim pjesw nga deklaratat e tyre./21Media