Gashi: PDK-ja nuk e nënshkruan mocionin e VV-së për rrëzimi e Qeverisë Hoti

 

Anëtari i kryesisë së PDK-së, Kujtim Gashi, sonte ka thënë se nuk do të nënshkruajë mocionin e nisur nga Lëvizja Vetëvendosje për rrëzimin e Qeverisë Hoti.

Megjithatë, aika thënë se nëse vjen në Kuvend, do ta shqyrtojnë votimin e këtij mocioni.

Gashi  në TV Dukagjini ka thënë se Qeveria Hoti është pasuese e Qeverisë Kurti dhe se e konsiderojnë si të dëmshme.

Ai ka dyshime edhe në qëllimin e këtij mocioni, duke thënë se përmes tij VV-ja po synon t’ia zgjasë mandatin qeverisë Hopti, pasi që nuk i ka 61 vota.

Back to top button