Kërkohet nga qeveria rishikimi i masave të reja

Kërkohet nga qeveria rishikimi i masave të reja

Shoqata e Gastronomëve kundërshton masat më të reja kundër Covid -19 dhe kërkon nga qeveria rishikimin e tyre.

Ndjekim deklaratën e përfaqësuesit të kësaj shoqate Arian Vranica./21Media