Pasojat e pandemisë 

Pasojat e pandemisë 

Në Kosovë, pasojat e koronavirusit në ekonomi dhe bujqësi do të jenë të mëdha. Edhe në komunën e Vitisë ekonomia pësoi humbje, kurse në gjendje me te vështirë është gastronomia dhe bujqësia. Komuna ka ndërmarr masa lehtësuese për bujq.(Teksti-Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media