Komuna heq taksat dhe llogarite dmet e shkaktuara

Komuna heq taksat dhe llogarite dmet e shkaktuara

Gastronomia llogaritet të jetë sektori që ka pësuar më së shumti humbje financiare nga  Covid-19 në komunën e Istogut. Mbi 20 biznese hoteliere kanë zvogëluar numrin e punëtorëve kurse humbjet llogariten me miliona euro. Komuna e Istogut ka liruar gastronominë nga taksat e priten lehtësime edhe në importin e lëngjeve.(Teksti-Bahtir CAKOLLI< kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media