Inspektoratet shtojnë kapacitetet për të mbikëqyrur zbatimin e masave

Inspektoratet shtojnë kapacitetet për të mbikëqyrur zbatimin e masave

]Prej sonte nga ora 21.00 deri në orën 05.00  të mëngjesit, nuk punojnë të gjitha subjekteve që ofrojnë shërbime të gastronomisë si restorantet, kafeteritë, klubet e natës dhe të ngjashme, iu ndalohet funksionimi. Ndërsa jashtë këtij orari mund të punojnë vetëm në hapësira të hapura duke respektuar distancën prej 1.5 metrash hapësirë ndërmjet tavolinave, si dhe shërbimet take-avay (merre me vete). Në këtë temë, kolegu Bahtir Cakolli, bisedoi me kryeinspektorin sanitar, Ibrahim Tërshnjaku./21Media