Kjo nuk pritej

Kjo nuk pritej

Genta Ismajli dhe Gena kanë mbajtur një koncert në Gjakovë dhe kanë argëtuar publikun me këngët e tyre.

Mirëpo një moment që ka lënë pa fjalë gjithë është kur Gena i ka propozuar martesë Gentës.

“Genta Ismajli, sot po ta kërkoj dorën për martesë. A je dakord?” i është drejtuar ai Gentës.

Ndërsa ajo ka marrë mikrofonin dhe i ka thënë “Po” Genës.

Edhe gjithë kjo skenë e cila ishte e improvizuar nga dyshja ka krijuar atmosferë të mirë tek publiku./21Media