George Clooney duket se është i gatshëm dhe shumë i entuziazmuar për t’u bërë baba

George Clooney duket se është i gatshëm dhe shumë i entuziazmuar për t’u bërë baba

Ai tha për revistën Extra se gruaja e tij është shumë mirë, dhe se krejt çka ai mund të bëjë për të është ta shërbejë me çaj dhe kafe.

“Unë nuk e dija që do bëheshim me fëmijë, Isha shumë i lumtur për martesën tonë dhe pa dyshim një fëmijë dukej si hapi i duhur për të bërë”, tha ai.

Clooney dhe e shoqja Amal presin dy binjakë por ata ende nuk kanë vendosur për emrat e tyre.