Autobusët pa pagesë, kurse qytetarët jo aq të vetëdijësuar

Autobusët pa pagesë, kurse qytetarët jo aq të vetëdijësuar

Gjatë ditës së sotme drejt parkut të Gërmisë shihen pritje të gjata të automjeteve, pavarësisht masave dhe thirrjeve nga ana e institucioneve shëndetësore frekuentimi i parkut të Gërmisë nga ana e qytetarëve po vazhdon.(Pergaditi- RTV 21)./21Media