Trendafilka Kirova konsiderohet talentja më e veçantë sa i përket gërshetave të flokëve.

Me një master në ekonomi dhe përvojë pune si auditore, ajo vite më parë vështirë se mund ta imagjinonte që së shpejti jeta e saj do të ndryshonte krejtësisht. Sot, ajo është një artiste e njohur që bën modele të ndërlikuara të flokëve që i lënë njerëzit pa frymë./21Media