Gërvalla-Schwarz dhe ministri i Mbrojtjes të Gambisë flasin për sfidat rajonale dhe globale të sigurisë

Ministrja e Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla-Schwarz ka njoftuar se është takuar me ministrin e Mbrojtjes të Gambisë, Sergn Modou.

Tutje, Gërvalla-Schwarz ka theksuar se ka kanë biseduar me sfidat rajonale dhe globale të sigurisë.

“Shkëmbim miqësor dhe i sinqertë me Serign Modou Njie, ministër i Mbrojtjes i Gambisë, rreth sfidave rajonale dhe globale të sigurisë në një epokë të re globale. Rritja e ndërvarësisë globale kërkon rritje të koordinimit për të zbutur rreziqet dhe për të kapur mundësitë”, ka shkruar Gërvalla-Schwarz në platformën X./21Media

Back to top button