Gërxhaliu: BE-ja kërkon sundimin e rendit dhe ligjit në Kosovë

 Gërxhaliu: BE-ja kërkon sundimin e rendit dhe ligjit në Kosovë

Java që po e lëmë pas u karakterizua kritika të opozitës ndaj pushtetit në lidhje me menaxhimin e pandemisë në rend të parë, por edhe për çështje tjera politike. Një analizë në vijim do të ndiqni nga profesori i ekonomisë dhe njohësi i zhvillimeve politike, Safet Gërxhaliu./21Media