Gëzim Morina, 16 vjeçari, nga Kamenica, që po krijon punime elektrike

Morina gjatë verës do të marrë pjesë gara robotike në Amerikë

Vetëm 16 vjeçar por me aftësi të veçanta krijuese. Ky është Gëzim Morina nga fshati Topanicë i Kamenicës, i cili thuajse çdo gjë që e rrethon në dhomën e tij e ka krijuar vet.

Ai i ka  bërë  70 punime elektrike, përfshirë edhe abazhurin dhe orën  e murit.  Ndër punimet  e tij të para është roboti elektrik lëvizës./21Media

Back to top button
close button