Program festiv unik në Radiotelevizionin 21

Program festiv unik në Radiotelevizionin 21

Radiotelevizioni 21 e vazhdon traditën e ndjekur për 22 vjetët e funksionimit të vet, në ofrimin e programit të pasur për kremten e Vitit të Ri.

E, nata e ndërrimit të moteve, përfundimisht, do të jetë nata e Radiotelevizionit 21. Një program i mrekullueshëm, me muzikë LIVE dhe me batuta nga përjetimet e një viti të tërë./21Media