Gjakova, një pjesë e Prizrenit dhe Rahoveci pa ujë

Komuna e Gjakovës, disa fshatra të Prizrenit dhe të Rahoveci prej mrëmë kanë mbetur pa ujë të pijshëm, për shkak të një prishjeje në tubaconin kryesor. Në kompaninë Rajonalë Ujësjellësi “Gjakova”, thonë se po bëjnë përpjekje që sa më shpejtë ta rikthejnë furnizimin me ujë. (Teksti –  Aurela Elshani, kamera: Gzim Arifi)./21Media

Back to top button