Në Gjakovë për nder të 8 marsit ka filluar turneu tradicional nder-rajonal i hendbollit për femra “Shqiponja 2000”. Pjesëmarrës Shqiponja e Istogu nga Kosova dhe “Nikshiqi” nga Mali i Zi e ekipi “Etar 64” nga Bullgaria! Tashmë janë duke u zhvilluar takimet e para gjysmëfinale , ndërsa nesër zhvillohet takimi final!

Në Gjakovë për nder të 8 marsit ka filluar turneu tradicional nder-rajonal i hendbollit për femra “Shqiponja 2000”. Pjesëmarrës Shqiponja e Istogu nga Kosova dhe “Nikshiqi” nga Mali i Zi e ekipi “Etar 64” nga Bullgaria! Tashmë janë duke u zhvilluar takimet e para gjysmëfinale , ndërsa nesër zhvillohet takimi final!

Në vazhdim ja edhe prononcimet e dy hendbollistëve të skuadrave përfaqësuese të Kosovës në këtë turne, Valerina Malaj, KHF Shqiponja dhe Marigona Ukaj, KHF Istogu./21Media