Ankohen banorët, kryetari Gjini  zgjerimi i rrugës do të sjell benefite

Punimet për zgjerimin dhe rregullimin e rrugës “Nënë Tereza” në qendër të qytetit të Gjakovës, kanë nxitur shumë reagime nga qytetarët. Më të shqetësuarit janë mbi 13 familje në qendër të qytetit pasi që thonë se, zgjerimi i kësaj rruge i ka bllokuar terësisht.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Gzim ARIFI)/21Media