Imazhet që ju shtyjnë të mendoni

Imazhet që ju shtyjnë të mendoni

Përdoruesit e internetit shpesh publikojnë foto që do të kishin qenë shumë të çuditshme nëse nuk do të ishin shkrimet rreth tyre.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe, të cilat duhet të mendoni për t’i zgjidhur. Ndoshta, disa lexues do t’i gjejnë këto pyetje shumë të thjeshta, ndërsa të tjerët do të duhet të mendojnë shumë për të gjetur përgjigjet.

Sidoqoftë, të gjithë ju do të duhet të stërvisni trurin për t’i zgjidhur enigmat e mëposhtme./21Media

1. Cilën këpucë e heq së pari ky person?

2. Ku janë butonat e ashensorit?

3. Çfarë është kjo?

4. Çfarë po bëjnë këta djemë?

5. Si arriti atje ai grumbull i madh bore?

6. Çka ndodhi këtu?

Përgjigjiet

1. Burri heq së pari këpucën e majtë, duke ndihmuar me të djathtën e tij.

2. Butonat janë brenda librit në raft.

3. Ato janë qime gri nën një mikroskop.

4. Këta djemë janë duke pritur të tjerët, që janë duke bërë pazar. Kjo foto është bërë në Zara, në New York City.

5. Ajo është një hyrje në kantinën e ushtrisë. Para hyrjes, ushtarët pastrojnë çizmet e tyre nga dëbora kundër shiritit më poshtë. Kjo është arsyeja pse ai grumbull dëbore gjendet atje.

6. 2 fëmijë ishin duke ecur: një djalë më i vogël në të majtë dhe një vajzë më e madhe në të djathtë. Djali ra, kështu që vajza e kapi dhe e çoi në krahë./21Media