Mund të ndikojnë keq te ju

Mund të ndikojnë keq te ju

Në shumicën e rasteve, Google mund të jetë ndihmë e madhe për të gjetur diçka që ju nevojitet. Megjithatë, nganjëherë mund të punojë kundër jush.

Më poshtë ju sjellim një listë të gjërave që nuk duhet t’i kërkoni në Google.

Simptomat tuaja

Ka shumë faqe interneti që specializohen në përmbajtje të tilla dhe sigurisht, shumica e tyre nuk menaxhohen nga profesionistët mjekësorë. Duke kërkuar deri kuptimin e simptomave tuaja në internet definitivisht nuk do t’ju ndihmojë. Krejt e kundërta – do t’ju bëjë të ndiheni më keq dhe me panikë. Nëse keni ndonjë lloj problemi shëndetësor, mos kërkoni “Doctor Google”. Programoni një vizitë te një mjek i vërtetë.

Kanceri

Ky është rasti ku sa më pak e dini, aq më mirë të flini. Ka shumë lloje të kësaj sëmundjeje dhe shumica e tyre ndodhin me simptoma që mund të jenë shumë të zakonshme për shumë kushte të tjera të padëmshme. Shumica e njerëzve përjetojnë gjëra të tilla si: marramendje, dobësi, përzierje, etj, kështu që ndoshta ju do të gaboni diçka tjetër për kancerin dhe filloni të bëni panik.

Lëkura

Ka shumë sëmundje të lidhura me lëkurën dhe shumica e tyre duken me të vërtetë të këqija. Për disa arsye, ju mund të gjeni imazhe online të pothuajse të gjithë atyre. Sidoqoftë, është shumë më mirë të mbeteni injorantë në këtë rast, sepse kjo lloj përmbajtjeje mund të jetë jashtëzakonisht shqetësuese, përcjell rtv21.tv

Mushkëritë e duhanpirësve

Shumë nga ju pijnë duhan dhe herë pas here mendojmë për dëmin që bën pirja e duhanit, sidomos për mushkëritë. Rrjeti është i mbushur me imazhe të mushkërive jonormale të duhanpirësve, të cilat ju ndoshta mund t’i merrni shumë seriozisht dhe të çuditeni. Natyrisht, mund ta provoni googlen këtë nëse keni nevojë për një motivim të fortë për ndalje, por nuk është më mirë.

Emri juaj

Nuk është një sekret i madh që në epokën e internetit privatësia juaj është shumë në dyshim. Nëse përpiqeni të shkruani emrin tënd në google, me siguri do të përballeni me disa rezultate të pakëndshme. Fotografitë të këqija nga ju, informacion i vjetëruar, përmbajtje të parëndësishme – ju mbase i merrni këto gjëra shumë seriozisht. Nëse gjeni diçka të tillë, do të dëshironi të fshini të gjitha. Megjithatë, kjo nuk është një gjë e thjeshtë për tu bërë.

Mos kërkoni rreth lindjes

Mbase të gjithë i keni parë ato skena në filma, ku gratë dëgjohen duke bërtitur me zë të lartë, mjekët duke u përpjekur për t’i qetësuar ato – të gjitha duket me të vërtetë stresuese, madje edhe në një film. Megjithatë, procesi i vërtetë i lindjes është njëqind herë më shqetësues. Është veçanërisht e rrezikshme që gratë të shikojnë dhe madje t’i dekurajojnë gratë tjera që të mos kenë fare fëmijë. Pra, mos u përpiqni të kërkoni për këtë. Kjo vlen edhe për cezarianët./21Media