Destinacione për të mos u humbur

Destinacione për të mos u humbur

Stina e verës po afron dhe nëse jeni në kërkim të një vendi se ku dëshironi t’i kaloni pushimet këtë vit, atëherë përmes këtij artikulli ju do të gjeni plazhin e duhur për pushime.

Në kuadër të listës së plazheve që cilësohen si më të bukura në botë, rtv21.tv, ua përcjell gjashtë prej tyre.

Listën e këtyre vendeve përrallore i prinë Toka e ëndrrave që ndodhet në Bali, lista vazhdon me plazhin Bora Bora e përmbyllet me plazhin në Filipine./21Media

Gjashtë plazhet më të bukura në botë:

Toka e ëndrrave, Bali

Bermuda

St. Martin

Bora Bora

Hawaii

Philippines