Çfarë po shihni ju?

Çfarë po shihni ju?

Grua: Nëse gjëja e parë që pe është një femër atëherë kjo tregon se mund të shikosh përtej sipërfaqësores,duhet të shohësh brenda vetes dhe mos ta ndrydhësh atë për shkak të frikës apo turpit. Duhet të inkurajohesh që të njohësh ndjenjat e tua më intime dhe do të surprizohesh nga potenciali që ke përbrenda.

Gjethe: Nëse gjëja e parë që ke parë është një gjethe tregon se ke gjetur rrugën e duhur. Duhet të rritesh dhe të mesosh shumë në mënyrë që asnjë hap të mos jetë i gabuar. Pa e kuptuar do të gjesh forcë kur të kesh dyshime. Nëse në një moment gabon, mos ndalo sepse gjithçka shërben për të mesuar dhe për të krijuar versionin më të mirë të vetes.

Flutur: Nëse ke parë një flutur të fluturojë atëherë je një njeri unik në një botë të pafund. Duhet të dalësh nga zona jote e komfortit në mënyrë që ta kuptosh. Duhet të jetosh sikur të ishte dita e fundit. Hap zemrën,krijo marrëdhënie me të tjerët dhe ji i lirë.