Është kërkuar intervenim i FSK-së

Është kërkuar intervenim i FSK-së

Në fshatin Pustenik të Hanit të Elezit është dyshuar për një mjet shpërthyes dhe për këtë është kërkuar intervenimi i Forcave Speciale të Kosovës.

“Ankuesi mashkull shqiptar ka raportuar se ka hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes. Njësiti policor ka siguruar vendin e ngjarjes, ndërsa njësiti për deminim i FSK-së të cilët kanë tërhequr mjetin e dyshuar”, thuhet në raportin  e policisë./21Media