Më 31.08.2020 një grua kishte raportuar në polici se vetura e saj e tipit audi A$ ishte vjedhur rreth orës 3:00 në oborrin e shtëpisë së saj në Pejë.

Kjo veturë është gjetur sot pas tre muajsh, ka bërë të ditur policia e Kosovës.

“Policia e Kosovës, Stacioni Policor nё Pejё, nё bashkёpunim me njësitet e Rajonit tё Mitrovicёs sё Jugut me datё 01.12.2020, pas njё pune operative kanё arritur ta gjejnё veturën e cila ёshtё raportuar nga ankuesja me datё 31.08.2020.”, thuhet në njoftimin e policisë.

Po ashtu bëhet e ditur se vetura tani gjendet në hapësirat e Stacionit Policor nё Pejë, dhe pasi tё kryhen ekzaminimet e nevojshme do ti kthehet pronarit legjitim./21Media