Dr. Valbon Krasniqi flet edhe të dyshuarit e tjerë për këtë virus.-Kur mund të jetë kulmi i kësaj sëmundjeje në Kosovë?

Dr. Valbon Krasniqi flet edhe të dyshuarit e tjerë për këtë virus.-Kur mund të jetë kulmi i kësaj sëmundjeje në Kosovë?

Në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës po mjekohen të prekurit me koronavirus.Për gjendjen e tyre shëndetësore, të dyshuarit e tjerë se mund të jenë të infektuar me këtë virus dhe pritshmëritë se kur mund të jetë kulmi i kësaj sëmundjeje në Kosovë me mjekun infektolog në Klinikën Infektive Valbon Krasniqi bisedoi kolegia Albulena Nuha./21Media