15 të vdekur, 775 të infektuar nga 1 mijë e 903 testime të kryera dhe 553 të shëruar është bilanci me Covid 19 gjatë 24 orëve të fundit. Numri total i rasteve pozitive është 37.028. Pas rritjes tej mase të rasteve të reja është rënduar situata epidemiologjike me Coivd 19 në komuna./Përgatiti: Valmire Hoti, Kamera: F. Bajrami V. Jakupi/21Media