Shoqata Trofta kërkon ndihmë nga institucionet Lokale dhe ato Qendrore

Shoqata Trofta kërkon ndihmë nga institucionet Lokale dhe ato Qendrore

Shoqata Trotfa nga Peja gjatë ditës së sotme me anë të një postimi në rrjetet sociale ka reaguar për gjendjen në Gryken e Rugovës, ku Trofta është duke u dëmtuar nga mbetjet e liruara nga fabrika e djathit në  Lumbardhë.

Sipas tyre, kjo gjendje nuk ka ndodhur sot për herë të parë, si dhe cilësohet si alarmante.

Shoqata Trofta kërkon ndihmë nga institucionet Lokale dhe ato Qendrore ne Parandalimin e kesaj Dukurie Negative disa vjeçare. /21Media