Komandanti i FSK-së, Rama në Komisionin për mbikëqyrje të FSK-së

Komandanti i FSK-së, Rama në Komisionin për mbikëqyrje të FSK-së

Komandanti i FSK-së, Rrahman Rama raportoi para Komisionit për Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës lidhur me  raportin vjetor të punës për vitin 2018. Theksoi se nuk ka dështuar asnjë projekt për blerjen e armatimit të ushtrisë më të re në botë. Foli edhe për trajnimet, për strukturën, arritjet e vitit 2018 dhe për përfshirje në FSK nga komunitete tjera./21Media