Njerëzit përreth botës janë duke gjetur mënyra të ndryshme për t’i falënderuar punëtorët shëndetësorë, për t’ju ndihmuar të tjerëve dhe për t’i bërë gjërat pak më normale, përderisa shumica nga ju jeni duke qëndruar të sigurt brenda dhe të izoluar.

Këtë javë keni parë manifestim festiv me avionë nga Blue Angels, çiftin Obama duke lexuar online për njerëzit dhe një tryezë e shtruar për një person në Suedi, për shkak të distancës sociale./21Media