Fotografi të shkrepura në momentin e duhur

Fotografi të shkrepura në momentin e duhur

Kur je i vogël, fluturimi është një fuqi e mrekullueshme e pushtuar nga një superhero. Tani ideja e fluturimit shkakton një rënkimi të pavullnetshëm. Çdo gjë në lidhje me përvojën është një sherr, duke hequr çdo send të veshjeve dhe bizhuteri, por disi ende po menaxhohet lëshimi i alarmit, duke u detyruar të hedhin larg një shishe të shtrenjtë sepse është mbi kufirin ligjor dhe le të mos harrojmë vonesa të pafundme të fluturimit, transmeton rtv21.tv.

Por edhe me të gjitha gjërat absurde që lidhen me fluturimin, njerëzit ende arrijnë të bëjnë më të mirën nga një situatë më pak ideale.

Këtu është një listë e fotografive qesharake të njerëzve që janë duke fituar në jetë edhe pse janë të mbërthyer në aeroport. Këta njerëz shkojnë kundër rregullave që janë caktuar në atë hapësirë./21Media