Mund të kaloni një jetë me dikë, ose edhe vetëm disa çaste

Çdo histori dashurie fillon me një takim të parë. Por nëse dëshironi që ky takim i parë të pasohet nga disa të tjerë, kjo varet tërësisht nga ju.

Ekspertja e takimeve Michelle Lewis dhe autorja e librit për flirtet ka disa këshilla për takimin tuaj të parë, që ky të mos kthehet në një fatkeqesi dhe të pasohet nga shumë të tjerë.

Ja 10 këshillat që duhet të keni parasysh:
1. Mos bëni të vështirën!
2. Mos u tregoni një manjak/e pas rrjeteve sociale!
3. Ki parasysh! Ju nuk jeni në një intervistë pune, por në një takim!
4. Vajza, lejoni meshkujt të paguajnë!
5. Shijoni emocionet e takimit të parë!
6. Jini të vëmendshëm dhe pranoni shkëndijat e para!
7. Mos flisni për politikën, nuk është edhe aq seksi!
8. Po ashtu as për marrëdhëniet seksuale!
9. Pini mjaftueshëm (jo aq sa për t’u dehur)!
10. Mos dërgoni mesazhe të pakuptueshme!