Shpesh hasni në diçka unike kur nuk ju jeni duke kërkuar diçka tjetër.

Gjërat e vjetra ndoshta të harruara nga dikush kanë bukuri që nuk mund të krahasohet me asgjë tjetër.

Bright Side ka bërë një mbledhje të disa gjërave unike që njerëzit i gjetën dhe i bënë publike./21Media