“Panzerat” treguan lojë më të mirë në pjesën e parë

“Panzerat” treguan lojë më të mirë në pjesën e parë

Pjesa e parë e ndeshjes ndërmjet Australisë dhe Gjermanisë është mbyllur me epërsinë e kampionëve në fuqi të botës, me rezultat 1-2.

“Panzerat” treguan lojë më të mirë në pjesën e parë

Australia dhe Gjermania po luajnë Rusi, në kuadër të Grupit B në Kupën e Konfederatave./21Media