Gjermania po investon në Kosovë

Haradinaj: Kemi ligjin për investime strategjike, po vijmë deri te suksesi i parë

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka bërë të ditur se Kosova ka një listë prej 11 investimeve strategjike në vlerë prej 1.8 miliardë eurosh, e që i pari nga to është investim i një kompanie gjermane në fushën e energjisë me erë. Këtë e ka bërë të ditur gjatë ditës takimit në Odën Ekonomike Gjermano-Kosovare bashkë me investitorë gjermanë dhe sipërmarrës nga Kosova./21Media

Back to top button