A mund ta gjeni përgjigjien pa e lexuar fjalinë pas fotografisë?

A mund ta gjeni përgjigjien pa e lexuar fjalinë pas fotografisë?

Brendoni u ulë në kafene dhe gjeti një mizë në kafen e tij. Ai i kërkoi kamarieres që t’ia sillte një kafe tjetër.

Pasi i erdhi filxhani i ri dhe mori një gllënjkë, ai u zemërua. Brendoni e kuptoi që kamarieri i kishte sjellur të njëjtën kafe që ishte më parë.

Si e kuptoi ai se kamarierja ia kishte sjellur të njëjtën kafe?

Nëse nuk e  gjeni dot, përgjigjien e keni më poshtë:

Kafeja “e dyta” ishte e ëmbël tashmë. Brendoni ka futur sheqer në kafen e tij të parë para se të gjente mizën./oranews