13 aksidente me të lënduar

13 aksidente me të lënduar

Vetëm dje kanë ndodhur gjithsej 46 aksidente, prej tyre 13 me të lënduar.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, gjatë ditës së hënë janë shqiptuar gjithsej 1069 tiketa.

Gjithsej janë arrestuar 18 persona, prej tyre 10 janë dërguar në mbajtje dhe 5 prej tyre tani vuajnë dënimin./21Media