Gjatë 24 orëve të fundit, policia ka shqiptuar 712 gjoba për persona që nuk respektuan masat ndaj COVID-19.

Kurse, 905 gjoba tjera të cilat u shqiptuan për shkelësit e rregullave të trafikut.

Policia ka njoftuar se gjatë 24-orëve në rrugët e Kosovës janë shkaktuar 15 aksidente me të lënduar, dhe 28 aksidente trafiku me dëme materiale./21Media