Gjykata Speciale ka ftuar edhe një ish pjesëtar të UÇK-së, kësaj radhe si dëshmitar.

Është fjala për Shefqet Bylykbashin. Lajmi është konfrimuar nga OVL e UÇK-së në Lipjan.

“Veteranë të respektuar të UÇK-së, dhe ju Qytetarë të Kosovës, ju njoftoj se sot ju ka konfirmuar ftesa nga Gjykata specijale me seli në Hag Veteranit të UÇK-së z. Shefqet Bylygbashi, si dëshmitar i kësaj Gjykate. Shefqeti sipas ftesës duhet të lajmrohet më datë 08. 12. 2020. Kryetari A. M.”, thuhet në njoftim./21Media