Shala: Duhet aktakuza profesionale për luftimin e korrupsionit 

Shala: Duhet aktakuza profesionale për luftimin e korrupsionit 

Gjykata e Apelit angazhohet që të luftojë korrupsionin dhe krimin e organizuar në Kosovë nëpërmjet mekanizmave të sigurisë. Por, kryetari I kësaj gjykate Hasan Shala për RTV21 tha luftimi I këtyre dukurive bëhet me aktakuza profesionale. Ai foli edhe për lëndët që nuk kryhen me dekada dhe kthimin e besimit nga qytetarët në sistemin gjyqësor në Kosovë. Me kryetarin e gjykatës së apelit bisedoi kolegu Bahtir Cakolli./21Media