Deklarohen Shkumbin Demaliaj dhe Sadik Halitjahaj

Deklarohen Shkumbin Demaliaj dhe Sadik Halitjahaj

Gjatë seancës së sotme gjyqësore në rastin ‘Veteranët”, u morën në pyetje të akuzuarit Shkumbin Demaliaj dhe Sadik Halit-jahaj. Mbrojtjen e tyre e kanë përfunduar edhe Agim Çeku e Nuredin Lushtaku. Ndërsa katër nga 12 të akuzuarit kanë vendosur që të mbrohen në heshtje. Deklarimi i të akuzuarve tjerë do të vazhdojë nesër.(Teksti: Fitore ADEMI,kamera: Kushtrim RRMOKU)/21Media