Festivali i famshëm “Glastonbury” në Britani të Madhe është anuluar për herën e dytë për shkak të pandemisë.

Kjo u bë e ditur nga organizatorët e këtij festiavli.

“Pavarësisht nga përpjekjet tona për të lëvizur Qiellin & Tokën, është bërë e qartë se ne thjesht nuk do të jemi në gjendje të bëjmë festivalin këtë vit”, thanë organizatorët Michael dhe Emily Eavis në një deklaratë të përbashkët të enjten.

“Glastonbury” është ngjarja më e vlerësuar e muzikës live në botë. Ky eveniment është kryesuar nga një koleksion vezullues i yjeve britanikë dhe global që nga data e parë e tij në vitin 1970, ku performuan aso kohe emrat e njohur si: David Bowie, Rolling Stones, Oasis, U2 dhe Beyonce./21Media