Në këtë fshat të Lipjanit tashmë janë zgjidhur problemet kryesore infrastrukturore

Në këtë fshat të Lipjanit tashmë janë zgjidhur problemet kryesore infrastrukturore

Në Gllogoc të Lipjanit janë zgjidhur problemet kryesore infrastrukturore. Banorët e këtij fshati kërkojnë edhe rregullimin e plotë të shtratit të lumit si dhe ndriçimin publik./21Media