Google ka forcuar sigurinë kundër sulmeve të hakerëve, por ky opsion nuk do të jetë i pranishëm për të gjithë përdoruesit

Google ka forcuar sigurinë kundër sulmeve të hakerëve, por ky opsion nuk do të jetë i pranishëm për të gjithë përdoruesit

Kompania ka paraqitur opsionin e ri të mbrojtjes të quajtur “Advanced Protection”, version i cili ofron më shumë siguri për “personat më të rrezikuar” nga hakerët.

Kompania njoftoi se shërbimi i saj i ri dedikohet për politikanët dhe liderët e bizneseve, përfshirë edhe shumë figura tjera publike, si VIP-at.

Programi përfshin edhe njësinë, e cila ndalon qasjen e aplikacioneve të palëve të treta.

Nëse ju nuk jeni person publik, ju duhet të prisni për të parë nëse Google do të ofrojë këtë opsion edhe për përdoruesit e rregullt.